RoutIT

RoutIT

Website
http://www.routit.nl
Overige informatie

Maxwellstraat 51

6716 BX Ede

Telefoon: +31 (0)88 – 437 26 36

www.routit.nl

RoutIT levert uitsluitend indirect via lokale partners een compleet dienstenpakket, ontwikkeld vanuit het oogpunt van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Daarmee heeft de lokale en vertrouwde partner nog maar één aanspreekpunt nodig en kunnen zijn klanten optimaal worden bediend. Ons dienstenpakket bestaat uit; Connectivity, VoIP, Security, Cloud en Mobile. Daarnaast biedt RoutIT voor haar partners ook Marketing services aan.

Bent u een ICT bedrijf en geïnteresseerd om RoutIT diensten aan uw klanten aan te bieden of bent u een eindklant en geïnteresseerd in de diensten van RoutIT? Neem dan snel contact met ons op.

 

ISO 27001

RoutIT ISO 27001RoutIT is officieel ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Uw data is een belangrijk bedrijfsmiddel, dat overal en altijd toegankelijk moet zijn. Dat vereist passende bescherming en beveiliging. Voor partners en de eindklanten van onze partners onderstreept deze certificering onze inspanningen voor een kwalitatief hoogwaardige en veilige dienstverlening

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 cstory.nl - alle rechten voorbehouden.